کد خبر 385
۱۳۹۳/۰۵/۲۱ ۱۳:۲۹

قاچاقچیان خودروهای میلیاردی دستگیر شدند

سایت خبری تحلیلی ساعت24- ماموران پلیس استان اصفهان، باند پنج نفره متخلفان و خریداران خودروهای گران میلیاردی قاچاق در اصفهان را متلاشی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ماموران پلیس استان در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت غیر قانونی اعضا یک باند خریداران خودروهای گران قیمت قاچاق، موضوع را تحت پیگرد و بررسی قرار دادند. فعالیت اعضا این باند به گونه ای بود که این افراد خودروها را به صورت غیرقانونی و قاچاق از مناطق و کشورهای حوزه خلیج فارس خریداری و به بهانه عبور از داخل کشور و انتقال به کشورهای مقصد، آنها را با پوشش اسناد و مدارک جعلی در داخل کشور دپو می کردند.
رییس پلیس استان اصفهان با اشاره به اجرای عملیات ویژه برای شناسایی این باند، افزود: نهایتا با پیگیری و تلاش ماموران انتظامی، اعضا پنج نفره این باند شناسایی و دستگیر شدند که از این افراد تعداد ۲۴ دستگاه خودروهای خارجی گران قیمت قاچاق که هر کدام بین یک میلیارد تا یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان ارزش داشت، کشف و توقیف شد.
سردار آقاخانی با بیان اینکه مقصد این خودروها در خارج از کشور و آسیا میانه بوده، افزود: این افراد بصورت ماهرانه و با مدارک جعلی و متقلبانه قصد داشتند با انتقال خودروها به داخل کشور، آنها را شماره گذاری و به قیمت های کلان به فروش برسانند که با تلاش و هوشمندی بموقع ماموران پلیس قبل از عملی کردن این کار شناسایی و در چند استان کشور از جمله اصفهان دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با توصیه به هموطنان در خصوص معامله و خرید و فروش این گونه خودروها، خاطر نشان کرد: قبل از هر گونه معامله از واقعی بودن اصالت اسناد مربوطه از مراجع ذیصلاح از جمله پلیس اطمینان و سپس نسبت به خرید خودرو اقدام کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک