کد خبر 413659
۱۳۹۷/۱۰/۰۷ ۱۰:۱۷

افسردگی به اندازه سیگار کشیدن مضر است

ساعت24-طبق نتایج یک مطالعه جدید، افسردگی و اضطراب همانند سیگارکشیدن و چاقی، ریسک بیماری قلبی و سکته را افزایش می‌دهد.
افسردگی به اندازه سیگار کشیدن مضر است

یافته‌های محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد افراد دارای اضطراب و افسردگی ۶۵ درصد در معرض ریسک بالا مشکلات قلبی، ۶۴ درصد در معرض سکته، ۵۰ درصد در معرض فشارخون بالا و ۸۷ درصد در معرض آرتروز قرار دارند.

«آندره نیلز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «افزایش این ریسک‌ها همانند شرکت کنندگانی است که سیگاری یا چاق هستند.»

با این حال محققان عنوان می‌کنند ابتلا به سرطان در این مورد استثناء است و در شرایط افسردگی و اضطراب با چاقی و سیگار کشیدن یکسان نیست.

به گفته نیلز، «یافته‌های ما همانند بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد که ناراحتی روانشناختی فاکتور قوی‌ای در ابتلا به بسیاری از انواع سرطان‌ها نیست.»

همچنین تیم تحقیق دریافت علائمی نظیر سردرد، ناراحتی معده، کمردرد و تنگی نفس در رابطه با استرس و افسردگی بالا افزایش می‌یابد. به عنوان مثال، سردرد در این گروه از افراد، ۱۶۱ درصد بیشتر است.

محققان با توجه به این یافته ها، بر درمان اختلالات و مشکلات روانشناختی نظیر افسردگی و اضطراب تاکید دارند. در این مطالعه، داده‌های سلامت مربوط به بیش از ۱۵ هزار فرد مسن در یک دوره ۴ ساله بررسی شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک