کد خبر 413935
۱۳۹۷/۱۰/۰۸ ۱۲:۲۳

گزارش تغییرات قیمت ۲۴ قلم خوراکی؛ افزایش ۲۴۸ درصدی قیمت رب گوجه‌فرنگی/ مرغ ۵۲ درصد گران شد

ساعت24-گزارش تغییرات قیمت ۲۴ قلم خوراکی نشان می دهد که رب گوجه فرنگی با ۲۴۸.۷ درصد ، موز با ۱۵۶.۴ درصد و سیب درختی زرد با ۱۱۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به آذر ماه سال گذشته داشته اند.
گزارش تغییرات قیمت ۲۴ قلم خوراکی؛ افزایش ۲۴۸ درصدی قیمت رب گوجه‌فرنگی/ مرغ ۵۲ درصد گران شد
متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در آذر ١٣٩٧ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج به دست آمده در آذر ماه ١٣٩٧، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «خیار» با ٣٣.٨ درصد افزایش، «شیرپاستوریزه » با ١٢.١ درصد افزایش و « موز» با ٧.٥ درصد افزایش بوده است.

در این ماه «پرتقال محصول داخل» ٢٧.٠ درصد و «سیب زمینی» ١٦.١ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (آبان ١٣٩٦) مربوط به اقلام «رب گوجه فرنگی» با ٢٤۸.۷ درصد افزایش و پس از آن « موز » با ١۵۶.۴ درصد افزایش و «سیب درختی زرد» با ۱۱۱ درصد افزایش است.

همچنین اقلامی مانند «گوشت گوسفند»، «گوساله» و «مرغ» در آذر ماه سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل، به ترتیب ۵۶.۷، ۶۳.۱ و ۵۲.۶ درصد و نسبت به مهر ماه ۷.۹، ۵.۶ و ۸.۳ درصد گران شده‌اند.

لازم به ذکر است، تنها پرتقال با کاهش قیمت نسبت ماه قبل مواجه بوده است این در حالیست که ۲۳ قلم کالا همچنان درحال گران شدن هستند.

لیست کامل تغییرات قیمتی ۲۴ قلم خوراکی در آبان ماه سال جاری، نسبت به ماه مهر و ماه مشابه سال گذشته به شرح ذیل است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک