کد خبر 424121
۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ۲۰:۵۹

تل‌آویو در حال تبدیل مسجدی به موزه

ساعت 24- شهرداری شهر «طبریا» در فلسطین اشغالی در راستای زدودن آثار اسلامی می‌خواهد یک یک مسجد در این شهر را به موزه تبدیل کند.
style="text-align:justify">رسانه‌های فلسطین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی از ادامه تلاش مقام‌های این رژیم برای محو آثار اسلامی در سرمین‌های اشغالی فلسطین خبر دادند.

شبکه خبری «فلسطین» پنجشنبه (۱۸ بهمن) به نقل از وبسایت خبری «واللا» گزارش داد که «رون کوبی»، شهرداری «طبریا» تلاش دارد مسجدی قدیمی در این شهر را به موزه تبدیل کند. بهانه او برای این کار متروکه بودن این مسجد است.

همزمان با انتشار این خبر، شماری از اعضای عرب کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و شخصیت‌هایی از جمله «کامل الخطیب»، معاون رئیس جنبش اسلامی در داخل سرزمین‌های اشغالی به این مسجد رفته و در آن آذان گفته و نماز به جا آورده‌اند.

این مسجد که در بین فلسطینیان به دلیل واقع شدن در کنار ساحل دریاچه «طبریا» و اینکه نمازگزاران از آب این دریاچه وضو می‌گیردند، به «مسجد دریا» معروف است، از قدیمی‌ترین مساجد منطقه طبریا به شمار می‌رود که قدمت آن به صدها سال پیش برمی‌گردد.

رؤسای «کمیته عالی توده‌های عرب در سرزمین‌های اشغالی فلسطین»، رژیم صهیونیستی را تهدیده کرده‌اند اگر این مسجد تغییر کاربری داده و یا تخریب شود، دست به تظاهرات و اعتراض‌های گسترده‌ای خواهند زد.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک