کد خبر 425664
۱۳۹۷/۱۱/۲۷ ۱۲:۲۰

سخنگوی کمیسیون قضائی: رئیسی، رییس قوه قضائیه میشود

ساعت24-حجت الاسلام نوروزی در جریان ارائه گزارش کمیسیون قضائی در مورد طرح تمدید قانون شوراهای حل اختلاف گفت: با توجه به اینکه رئیسی قرار است به جای آملی لاریجانی سکان دار قوه قضائیه شود و ما متوجه شدیم که ایشان نظر خاصی در مورد قانون شوراهای حل اختلاف دارند، لذا مجبور شدیم این قانون را یکسال تمدید کنیم که موقتاً اجرایی شود.قول می‌دهیم قبل از ۶ ماه قانون دائمی را به صحن مجلس بیاوریم.
سخنگوی کمیسیون قضائی: رئیسی، رییس قوه قضائیه میشود
سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس گفت که قرار است سید ابراهیم رئیسی به جای آملی لاریجانی سکان دار قوه قضائیه شود.

حجت الاسلام حسن نوروزی در جلسه علنی ظهر امروز (شنبه) در جریان ارائه گزارش کمیسیون قضائی در مورد طرح تمدید قانون شوراهای حل اختلاف گفت: با توجه به اینکه آقای رئیسی قرار است به جای آقای آملی لاریجانی سکان دار قوه قضائیه شود و ما متوجه شدیم که ایشان نظر خاصی در مورد قانون شوراهای حل اختلاف دارند، لذا مجبور شدیم این قانون را یکسال تمدید کنیم که موقتاً اجرایی شود.

وی افزود: قول می‌دهیم قبل از ۶ ماه قانون دائمی را به صحن مجلس بیاوریم.

به گزارش ایسنا، موضوع انتصاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه پیش از این به عنوان گمانه زنی در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی مطرح شده بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک