کد خبر 426378
۱۳۹۷/۱۱/۲۹ ۲۲:۱۵

مهدیخانی: درگیریام با بیرانوند طبیعی بود

ساعت24-هافبک تیم فوتبال پدیده در مورد درگیری‌ای که بین او و علیرضا بیرانوند به وجود آمد گفت: این مسئله طبیعی بود.
style="text-align:justify"> محمد مهدی مهدی‌خانی پس از شکست پدیده مقابل پرسپولیس در جام حذفی گفت: حیف شد بازی را واگذار کردیم. ابتدا از حریف پیش افتادیم، اما روی یک اشتباه گل خوردیم. آنها جز یکی دو کرنر و ضربات ایستگاهی موقعیت خاصی نداشتند و درنهایت هم در پنالتی برنده شدند.

وی در مورد مشکلات پدیده عنوان کرد: با آمدن حمیداوری مشکلات ما حل شده است و قول دادند تمامی مشکلات حل شود تا بازیکنان با تمرکز بالاتر لیگ را دنبال کنند.

مهدی‌خانی در مورد درگیری‌ای که با علیرضا بیرانوند به وجود آمد، اضافه کرد: این مسائل طبیعی است. یک لحظه تمرکزم را از دست دادم و علیرضا بیرانوند هم پیش آمد. خیلی مسئله مهمی نیست.

وی در مورد عدم حضورش در اردوی تیم امید عنوان کرد:‌ با مسئولان تیم امید صحبت کردند تا ما به اردو نرویم چراکه مسابقات فشرده بوده و نتوانستیم به آنها اضافه شویم، ان‌شاءالله از اردوهای بعدی در کنار تیم امید هستیم.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک