کد خبر 428783
۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ۲۲:۰۵

آهنگساز آلمانی در ایران کنسرت میدهد

ساعت 24- «سباستین پلانو» آهنگساز آلمانی در قالب پروژه «رزونانس» و با برپایی کنسرت «در میان دو جهان» برای اولین بار به ایران می آید.
div>

به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی هنری عمارت روبرو، پروژه موسیقایی رزونانس در سومین دوره فعالیت خود میزبان «سباستین پلانو» آهنگساز آلمانی است که در قالب کنسرت «درمیان دو جهان» روزهای ۱۶ و ۱۷ اسفندماه جاری به اجرای برنامه می‌پردازد.

«سباستین پلانو» در چند سال اخیر بارها مورد تحسین اهالی موسیقی و منتقدان به ویژه در آلمان و اروپا قرار گرفته است. برخی منتقدان و صاحب نظران عرصه موسیقی از او به عنوان هنرمند پیشگام در ترکیب سازهای آکوستیک و الکترونیک یاد کردند.

این کنسرت موسیقی به همت مجموعه فرهنگی هنری عمارت روبرو روزهای ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه ساعت ۱۹ در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار می‌شود و علاقمندان از روز پنجشنبه ساعت ۱۴ و از طریق سایت ایران کنسرت می‌توانند بلیت‌های برنامه را خریداری کنند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک