کد خبر 439778
۱۳۹۸/۰۲/۱۱ ۱۱:۴۸

تاکید کویت بر حمایت از ثبات در لیبی

ساعت24 -هیات دولت وفاق ملی لیبی در سفری به کویت با وزیر خارجه این کشور دیدار و درباره تحولات لیبی گفت‌وگو کرد.
هیأت دولت وفاق ملی لیبی به ریاست «احمد معیتیق» نایب رئیس شورای ریاستی و «محمد سیاله» وزیر خارجه این دولت در کویت با «صباح خالد الحمد الصباح» وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

الصباح در این دیدار بر موضع ثابت کویت در خصوص حمایت از برقراری امنیت و ثبات در سراسر لیبی تأکید کرد و همگان را به کنار گذاشتن خشونت، برقراری صلح و تحقق رفاه و آرامش دعوت کرد.

طبق گزارش خبرگزاری کویت (کونا) در این دیدار اوضاع امنیتی لیبی و تحولات آن بررسی شد.

معیتیق نیز از کویت به دلیل حمایت از آرامش در لیبی و دعوت به وحدت ملت این کشور قدردانی کرد.

شبه‌نظامیان موسوم به «ارتش ملی لیبی» تحت امر ژنرال «خلیفه حفتر» از بیست و هفت روز پیش پیشروی به سمت طرابلس را آغاز کرده‌‌اند اما با مقاومت شدید نیروهای دولت وفاق ملی مواجه شدند.

حفتر به پشتیبانی ریاض، ابوظبی و قاهره قصد دارد طرابلس، مقر دولت وفاق ملی را تصرف کند. حفتر، جنگ علیه طرابلس را عملیات آزادسازی طرابلس نامیده و فائز السراج (رئیس دولت وفاق ملی) نیز برای مقابله با این حمله، عملیات نیروهای خود را «برکان الغضب» (آتشفشان خشم) نامیده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک