کد خبر 441873
۱۳۹۸/۰۲/۲۳ ۲۱:۲۵

کمک ۱.۹ میلیون یورویی ایتالیا به مراکز درمانی غزه

ساعت 24- آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از کمک ۱.۹ میلیون یورویی دولت ایتالیا به مراکز پزشکی و درمانی فلسطینی در نوار غزه خبر داد.
div>

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این آژانس امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کمک مالی موجب ارائه ۴۵۰ هزار مورد مشاوره پزشکی به ۳۴۰ هزار آواره فلسطینی در شش مرکز بهداشتی و درمانی خواهد شد.

مارک لاسواوی، رئیس بخش روابط مالی اداره روابط خارجی آنروا ضمن تشکر از دولت ایتالیا به خاطر این کمک، تاکید کرد که این کمک‌ها موجب تضمین ارائه مشاوره و درمان پزشکی به فلسطینیان و توسعه بشری آن‌ها خواهد شد.

سرکنسول ایتالیا در قدس اشغالی نیز بر ادامه حمایت‌های کشورش از بخش درمان و بهداشت فلسطین تأکید کرد.

وی عنوان کرد که ایتالیا از سال ۲۰۱۲ تاکنون بیش از ۶۰ میلیون یورو به آژانس آنروا برای ارائه خدمات ضروری و اساسی به آوارگان فلسطینی کمک کرده است.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک