کد خبر 445266
۱۳۹۸/۰۳/۱۳ ۰۹:۲۴

پرسپولیسیها، مدال به دست از میدان گریختند

ساعت24 -‌سازمان لیگ برای خبرنگاران جایگاهی درست کرده بود که در هنگام مراسم اهدای جام در آن‌جا مستقر شوند، با این وجود تعداد زیادی افراد غیرمسوول و متفرقه در این جایگاه حضور داشتند.
مراسم اهدای جام رقابت‌های جام حذفی برگزار شد.

کاپ قهرمانی جام حذفی بامداد دوشنبه به شاگردان برانکو ایوانکوویچ در تیم پرسپولیس اهدا شد که مراسم برگزاری آن حواشی‌ای داشت.

سعید فتاحی، رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ باوجود محروم بودن در جریان برگزاری مراسم اهدای جام، مدیریت کارهای اجرایی را برعهده داشت.

سازمان لیگ برای خبرنگاران جایگاهی درست کرده بود که در هنگام مراسم اهدای جام در آن‌جا مستقر شوند، با این وجود تعداد زیادی افراد غیرمسوول و متفرقه در این جایگاه حضور داشتند.

بازیکنان پرسپولیس پس از اهدای جام، در همان جایگاهی که برایشان در نظر گرفته شده بود خوشحالی کردند و تک تک آن‌ها یک پرچم بزرگ پرسپولیس را می‌چرخاندند.

در ادامه افراد زیادی به داخل زمین آمدند که این اتفاق باعث شد که بازیکنان و کادرفنی، مدال به دست از زمین فرار می‌کردند و به داخل رختکن می‌رفتند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک