کد خبر 450099
۱۳۹۸/۰۴/۱۲ ۲۲:۳۴

احیای نوزاد ۱۲ روزه‌ و فاقد علائم حیاتی

ساعت 24- مدیر روابط عمومی مرکز درمانی فخر النساء از احیای دوباره نوزاد ۱۲ روزه‌ فاقد علائم حیاتی در این بیمارستان خبر داد.
style="text-align:justify">مدیر روابط عمومی مرکز درمانی فخر النساء از احیای دوباره نوزاد ۱۲ روزه‌ فاقد علائم حیاتی در این بیمارستان خبر داد.

محمد پورعلی‌مطوری درباره جزئیات این اتفاق ظهار کرد: ساعت ۱۲ و ۵ دقیقه ظهر امروز، نوزاد ۱۲ روزه ای به نام «ماهور رحمانی» که به سبب انسداد راه‌های تنفسی دچار فقدان علائم حیاتی شده بود، به مرکز درمانی فخرالنساء منتقل شد.

وی گفت: به محض ورود نوزاد به بیمارستان، نهاد علیان پزشک متخصص اطفال این بیمارستان به طور سریع نوزاد را به اتاق احیای منتقل و اقدامات پزشکی برای احیای دوباره این نوزاد را آغاز کرد.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات نتیجه بخش بود و نوزاد ۱۲ روزه فاقد علائم حیاتی با اقدامات به موقع این پزشک احیاء و به زندگی بازگشت.

مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک