کد خبر 45079
۱۳۹۳/۱۱/۰۷ ۱۷:۵۴
فرمانده كل سپاه پاسداران:

کار رژیم اشغالگر قدس تمام است

ساعت 24- فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه آزادی قدس عزیز نزدیک است گفت: رژیم اشغالگر قدس دست و پای آخرش را می‌زند و خودش هم می‌داند که کارش تمام است.
سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم گرامیداشت سردار شهید الله‌دادی و تعدادی از همرزمانش در حزب‌الله لبنان، در جمع خبرنگاران، گفت: به یاری خداوند آنچه حضرت امام‌خمینی(ره) وعده داده بودند، آزادی قدس عزیز نزدیک است. رژیم اشغالگر قدس دست و پای آخرش را می‌زند و خودش هم می‌داند که کارش تمام است.

فرمانده سپاه پاسداران تصریح کرد: خون پاک شهیدان و ترکیب زیبای شهدای قنیطره گویای همین اتفاق است که به امید خدا به زودی زود، رخ خواهد داد.

سرلشکر جعفری در پاسخ به این سوال که علت وحشت رژیم‌صهیونیستی از فرماندهان و مستشاران ایرانی در سوریه چیست؟ اظهار داشت: آنان سابقه طولانی از این ماجرا دارند، چرا که مقاومت ۸ ساله، جنگ ۳۳ روزه و مقاومت‌های رخ داده در غزه و فلسطین را دیده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همه این حرکت‌ها ادامه راهی است که برگرفته از روحیه انقلابی و ایمان از مکتب امام راحل دارد و به نظر می‌رسد که به این دلیل صهیونیست‌ها وحشت کرده‌اند.
منبع: تسنيم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک