کد خبر 453865
۱۳۹۸/۰۵/۰۵ ۱۰:۰۰

دو فیلم ایرانی در میان ۱۰۰ فیلم برتر جهان

ساعت 24-گفتنی است که ژولیت بینوش برای بازی در کپی برابر اصل جایزه بهترین بازیگر زن را در جشنواره فیلم کن سال ۲۰۱۰ از آن خود کرد. ماجرای فیلم بین یک نویسنده بریتانیایی و یک فروشنده عتیقه‌جات می‌گذرد.
دو فیلم ایرانی در میان ۱۰۰ فیلم برتر جهان
مجله آنلاین ایندی وایر (indie wire) دو فیلم از دو کارگردان صاحب نام ایرانی را در زمره صد فیلم برتر جهان در یک دهه اخیر معرفی کرده است.

این مجله می‌نویسد: "فیلم "کپی برابر اصل" ساخته عباس کیارستمی در سال ۲۰۱۰ میلادی و مستند "این یک فیلم نیست" ساخته جعفر پناهی دو فیلم ایرانی در این فهرست هستند".

گفتنی است که ژولیت بینوش برای بازی در کپی برابر اصل جایزه بهترین بازیگر زن را در جشنواره فیلم کن سال ۲۰۱۰ از آن خود کرد. ماجرای فیلم بین یک نویسنده بریتانیایی و یک فروشنده عتیقه‌جات می‌گذرد.

جِیْمز میلر (شخصیت بازی شده توسطِ ویلیام شیمل)، نویسنده‌ای بریتانیایی است که برای ایرادِ سخنرانی دربارهٔ کتاب تازه‌اش تحت عنوان کپی برابر اصل به توسکانی (ایتالیا) آمده است. وی در این کتاب، مسئلهٔ اصالت را در قبال آثار هنری بی‌اهمیت دانسته است، با این استدلال که هر بازتولید یکِ اثر هنری، خود، اثری اصیل است؛ نیز هر اثر هنریِ اصل، خود یک نسخه‌برداری است از اثری به فرم دیگر.

فیلم "این یک فیلم نیست" جعفر پناهی اما در فضایی متفاوت تنها با استفاده از دوربین یک گوشی آیفون ساخته شده و بازیگر اصلی فیلم خود کارگردان است. این فیلم در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۱ به نمایش درآمد و پناهی برنده جایزه از آن جشنواره شد. او پس از انتخابات جنجال برانگیز ۲۰۰۹ در ایران اجازه ساخت فیلم با مجوز را ندارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک