کد خبر 45913
۱۳۹۳/۱۱/۱۲ ۱۶:۱۴

زرینچه: مشکل فوتبال ایران ماندن یا جدایی کیروش نیست

ساعت 24- مربی تیم فوتبال استقلال معتقد است که مشکل و مسئله فوتبال ایران در حال حاضر ماندن یا جدایی کارلوس کی‌روش نیست.
جواد زرینچه ابتدا در مورد چالش‌های رسانه‌ای مربیان استقلال و پرسپولیس با کارلوس کی‌روش اظهار داشت: من معتقدم مربیان همیشه باید احترام یکدیگر را نگه دارند، چون همکار هستند و این آزاردهنده است که بخواهند حرمت‌ها را از بین ببرند. من تا به امروز در این مورد صحبتی نکردم تا نگویند که مثلاً می‌خواهد از زبان قلعه‌نویی صحبت کند. هر مربی سلایق و تفکرات خاص خودش را دارد و باید همه ما به یکدیگر احترام بگذاریم. اگر هم فردی از تیم ملی انتقاد می‌کند، دوست دارد که تیم کشورش پیشرفت کند.

وی در ادامه افزود: به هر حال کی‌روش مربی مطرحی است که همه هم می‌دانند برای جذب او هزینه زیادی صورت گرفته است. پس او باید نشان دهد که با مربیان ایرانی فاصله دارد. به عنوان مثال در بازی با عراق وقتی پولادی اخراج شد باید همه چیز از لحاظ فنی و روحی و روانی مدیریت می‌شد ولی دیدید که این اتفاق رخ نداد. این انتظار از کی‌روش می‌رود که فاصله خود با مربیان ایرانی را نشان دهد.

زرینچه در مورد بحث ماندن یا جدایی کارلوس کی‌روش از تیم ملی گفت: مسئله فوتبال ایران ماندن یا جدایی این مربی نیست. فوتبال ایران از لحاظ امکانات، فوتبال پایه، ساختارسازی و خیلی مسائل دیگر ضعف دارد که اتفاقاً کی‌روش هم در این زمینه مشکل دارد و بارها در مورد این ضعف‌ها حرف زده است. ما باید ابتدا این مشکلات را برطرف کنیم تا فضای مناسبی برای فعالیت کی‌روش در تیم ملی وجود داشته باشد.
منبع: تسنيم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک