کد خبر 467006
۱۳۹۸/۰۸/۰۴ ۱۴:۵۳

کشته شدن ۶۷ نفر در اعتراضات اتیوپی

ساعت24-پلیس اتیوپی از کشته شدن ۶۷ نفر در اعتراضات دو روز گذشته در منطقه «اورومیا» این کشور خبر داد.
در پی کشته شدن ۶۷ نفر در اعتراضات مردمی طی دو روز گذشته در منطقه «اورومیا» اتیوپی، ارتش این کشور نیروهای خود را به منظور آرام کردن اوضاع در این منطقه مستقر کرد.

منابع خبری گزارش دادند که ارتش اتیوپی نیروهای خود را در منطقه أورومیا واقع در مرکز این کشور مستقر کرد تا هر گونه اعتراضات را سرکوب کنند.

خبرگزاری فرانسه گزارش کرد که این اعتراضات پس از آن آغاز شد که «جوهر محمد» یکی از فعالان معارض دولت گفت که نیروهای امنیتی حراست از منزل او را ترک کرده و جان او در خطر است.

وی گفته بود که «آبی احمد» نخست‌وزیر اتیوپی که بتازگی جایزه صلح نوبل را کسب کرده است، همانند دیکتاتور رفتار می‌کند.

بنابر این گزارش، خشونت‌ها از روز چهارشنبه گذشته ابتدا در آدیس‌آبابا پایتخت اتیوپی آغاز شد و سپس به منطقه اورومیا کشیده شد و هواداران این معارض دولت به خیابان‌ها آمده، لاستیک‌های خودروها را آتش زده و خیابان‌های چندین شهر را مسدود کردند.

رادیو اتیوپی نیز به نقل از «محمد تسمیه» مسئول روابط عمومی وزارت دفاع این کشور گزارش داد که ارتش به منظور بازگردان حیات طبیعی به منطقه أورومیا در این منطقه مستقر شده است.

وی افزود که ارتش در تعدادی از شهرک‌های اورومیا مستقر می‌شود و تا بازگشت ثبات به این منطقه در آنجا خواهد ماند.

یک پژوهشگر سازمان عفو بین‌الملل نیز گفت که خانه‌های برخی از شهروندان به آتش کشیده شد و از چماق و سلاح گرم در این اعتراضات استفاد شد.

وزارت دفاع اتیوپی روز جمعه (دیروز) از استقرار نیروهای ارتش در هفت منطقه پرتنش این کشور خبر داد و به دنبال آن جوهر محمد با انتقاد از این اقدامات دولت آن را مقدمه‌ای برای ایجاد دولت دیکتاتوری خواند.

جوهر محمد در تظاهرات مخالفت دولت که به سرنگونی دولت قبلی در سال ۲۰۱۸ منجر شد، نقش اساسی داشت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک