کد خبر 495584
۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ۰۷:۴۷

تریاک‌کشیِ کودک ۳ساله برای تبلیغ فروش وافور

ساعت24 - این روزها تبلیغ مواد مخدر در فضای مجازی به قدری آسان صورت می‌گیرد که حتی کودکان نیز به راحتی به آن دسترسی دارند و این موضوع نگرانی والدین را در بر داشته است.
تریاک‌کشیِ کودک ۳ساله برای تبلیغ فروش وافور
div style="text-align:justify">

این روزها تبلیغ مواد مخدر در فضای مجازی به قدری آسان صورت می‌گیرد که حتی کودکان نیز به راحتی به آن دسترسی دارند و این موضوع نگرانی والدین را در بر داشته است.

سرهنگ گودرزی سرپرست پلیس فتا تهران بزرگ گفت:

پیرو انتشار کلیپ کودکی که در حال استعمال مواد مخدر است، بلافاصله مراتب در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

پس از رصد‌های صورت گرفته شخصی که کلیپ این کودک را در پیج خود بارگذاری کرده بود، شناسایی و در کمتر از ۴۸ ساعت با هماهنگی‌های قضایی دستگیر شد.

از شهروندان استدعا دارم در صورت مشاهده چنین مواردی در فضای مجازی، مورد مربوطه را در سایت پلیس فتا بارگذاری کنند، قطعاً پلیس پیگیر خواهد بود

تریاک‌کشی کودک ۳ ساله برای تبلیغ فروش وافور

منبع:باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک