راهکار ارتقای ورزش تیراندازی در کهگیلویه و بویراحمد جذب سرمایه گذار است
سید محمدتقی علوی، مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مجمع گفت: یکی از راهکارهای مهم برای توسعه و ارتقای هر چه بیشتر رشته ورزشی تیراندازی در این استان جذب سرمایه گذار و حامی مالی است.
وی افزود: رئیس جدید هیأت تیراندازی استان تلاش ها و اقدام های لازم را برای تحقق این امر مهم انجام دهد.
علوی اظهارکرد: توقع از رئیس جدید هیأت تیراندازی کهگیلویه و بویراحمد افزایش می یابد و رسالت های سنگینی نیز بر عهده خواهد داشت و به همین دلیل لازم است گام های اساسی تری بردارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مقوله مهم قهرمان پروری همواره مورد توجه رییس جدید هیأت تیراندازی این استان باشد.برگزاری مستمر و منظم دوره های آموزشی مربیگری و داوری از سوی هیأت تیراندازی کهگیلویه و بویراحمد ضروری است.
علوی تصریح کرد: رشته ورزشی تیراندازی در هر ۲ بخش مردان و زنان علاوه بر شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد باید در دیگر مناطق و شهرستان های این استان نیز به طور روزافزون توسعه داده شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، برخی از مهمترین برنامه های مطرح شده از سوی اشکان طاهری، تنها داوطلب تصدی پست ریاست هیأت تیراندازی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ساخت سالن های اختصاصی، میزبانی رقابت های ملی، حمایت لازم از ورزشکاران مستعد، استعدادیابی، قهرمان پروری، شناسایی و شکوفایی افراد توانمند و جذب سرمایه گذار و حامی مالی از مهمترین برنامه های پیش روی این هیئت خواهد بود.

گفتنی است که تعداد اعضای این مجمع ۱۷ نفر بود که ۲ نفر غایب و ۲ نفر نیز حق رأی دادن نداشتند.
این مجمع دو داوطلب داشت که قبل از رای گیری "عمران عالی منش" یکی از داوطلبان تصدی این هیات انصراف داد.
پس از رأی گیری اشکان طاهری از مجموع ۱۳ رأی مأخوذه با کسب کل آرا به مدت چهار سال به عنوان رییس هیأت تیراندازی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب و معرفی شد.
در این مجمع انتخاباتی با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی برگزار شد، اشکان طاهری با کسب تمام ۱۳ رای ماخوذه برای مدت چهار سال بعنوان رئیس هیات تیراندازی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب و معرفی شد.
در این مجمع با اهدا لوح تقدیری از طرف علوی مدیرکل ورزش و جوانان استان از تلاش محمد مومنی منش، رئیس قبلی این هیات تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام