کد خبر 505255
۱۳۹۹/۰۵/۰۱ ۰۷:۵۳

ظریف: پیام مهمی را به پوتین رساندم

ساعت24- وزیر امور خارجه کشورمان محورهای گفت‌وگوهای خود در روسیه را تشریح کرد.
ظریف: پیام مهمی را به پوتین رساندم
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز سه‌شنبه در توییتی نوشت: در مسکو پیام مهمی را به رئیس‌جمهور پوتین رساندم.
همچنین گفت‌وگوهای سازنده‌ای در خصوص همکاری‌های دوجانبه و هماهنگی‌های منطقه‌ای و جهانی داشتیم. دیدگاه‌های یکسان‌مان در خصوص برجام و حفظ قوانین بین‌المللی را ابراز و بر سر انعقاد توافق بلندمدت همکاری‌های جامع راهبردی توافق کردیم.



دیدار با لاوروف
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفرش به مسکو درباره گفتگوهایش با سرگئی لاوروف همتای روس که به درازا کشید و در شام کاری ادامه یافت و همچنین دیدارش با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور ‌روسیه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: یکی از مهمترین موضوعات این سفر بحث برجام و سیاست های آمریکا درباره برجام و موضع گیری بسیار مناسب روسیه در این زمینه بود.

توافق برای قرارداد جدید با روسیه
وی یادآور شد: البته ما بحث های دوجانبه داریم. با توجه پایان یافتن قراردادی که داریم، بحث تمدید یا نوشتن قرارداد جدید براساس وضعیت موجود و با یک نگارش جدید مطرح است،با توجه به اینکه رابطه امروز ما با فدراسیون روسیه بسیار گسترده تر و قوی تر از رابطه ای است که ۲۰ سال پیش داشتیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: لذا صرف تمدید اتوماتیک آن قرارداد به نظر ما نه با واقعیات کنونی بین المللی سازگار است و نه با نوع روابط کنونی ما.

ظریف گفت: توافق کردیم تلاش کنیم تا قبل از رسیدن به آن تاریخ قرارداد جدیدی داشته باشیم.

گفتگو درباره مسائل منطقه‌ای
وزیر خارجه افزود: مسائل منطقه ای از جمله سوریه، افغانستان و یمن موضوعاتی است که برای ما بسیار با اهمیت است و فرصت کردیم در این خصوص گفت و‌گو کنیم.

دیدار با پوتین
وی با بیان اینکه سفر فشرده بسیار خوبی بود، درباره دیدارش با پوتین نیز بیان کرد: گفت و گو با آقای پوتین و انتقال پیام هم طولانی و‌ هم بسیار مفید بود و پیگیری آن با آقای لاوروف هم بسیار خوب بود.

حرف های بولتون را از قدیم هم باور نداشتم
وی درباره نشست خبری اش با لاوروف و طرح سوالی درباره اظهارات بولتون در کتابش مبنی بر اینکه پوتین گفته که روسیه به حضور ایران در سوریه نیاز ندارد و پاسخ او و لاوروف نیز عنوان کرد: لاوروف گفت که اولا خلاف روش معقول است که چنین کنند و ثانیا دروغ است. من هم گفتم حرف های بولتون را از قدیم هم باور نداشتم.

به گزارش فارس، لاوروف در کنفرانس خبری مشترک با‌ ظریف درباره این ادعای جان بولتون گفت: «گمان می‌کنم که آقای بولتون هیچگونه مدرکی برای انتساب این سخنان به پوتین ندارد و این نوع اظهارات متعلق به رئیس جمهور روسیه نیست.مشی ما اینطور نیست و خط مشی پوتین هم انجام چنین رفتارهایی پشت سر شریکانش نیست.».

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک