کد خبر 50927
۱۳۹۳/۱۲/۰۷ ۱۱:۱۴

انفجار در نزدیکی سفارت ایران در کابل

ساعت 24-انفجار خودرو بمب گذاری شده نزدیک سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل که گفته می شود خودرو سفارت ترکیه هدف تروریست ها بوده است، یک کشته برجای گذاشت.
خبرگزاری طلوع نیوز افغانستان روز پنجشنبه اعلام کرد که ساعتی پیش انفجاری در دروازه ورودی سفارت ایران در کابل رخ داد که گفته می شود خودرو سفارت ترکیه هدف حمله بوده است.

براساس این گزارش، با انفجار انتحاری خودرو بمب گذاری شده نزدیک خودرو سفارت ترکیه در محدوده دروازه ورودی سفارت ایران، راننده خودرو سفارت ترکیه کشته شد.

به گزارش ساعت ۲۴ به نقل از ایرنا، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه با محکوم کردن اقدام تروریستی در خیابان مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل اظهارکرد: همه همکاران سفارت سالم هستند و هیچ آسیبی به سفارت ایران وارد نشده است.

وی با تاکید بر لزوم برخورد با هرگونه اقدام تروریستی در هر جا و توسط هر فرد یا گروهی ریشه یابی پدیده شوم افراطی گری و تروریسم در کشورهای مختلف و تقابل اصولی و فارغ از استانداردهای چندگانه با آن را مورد تاکید قرار داد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک