کد خبر 519494
۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ۱۶:۳۰

حمایت مارین لوپن از ترامپ

ساعت24-رهبر جناح راست فرانسه گفته است، پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای فرانسه بهتر از پیروز شدن بایدن است.
به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مارین لوپن، رهبر جناح راستی "راهپیمایی ملی" فرانسه در گفتگویی زنده با کانال تلویزیونی "CNews" گفت: فکر می‌کنم که انتخاب مجدد دونالد ترامپ در سمت ریاست جمهوری و برای یک دوره چهار ساله دیگر برای فرانسه بهتر است. دونالد ترامپ یعنی بازگشت ملت‌ها و پایان جهانی شدن بی‌نظمی، تضعیف مقررات و از بین رفتن مرزها که به نظر من به ملت‌ها آسیب می‌رساند.

ترامپ خود را پیروز انتخابات دانسته و گفته است از دادگاه عالی می‌خواهد از هرگونه شمارش آرا پس از بسته شدن حوزه‌های رای گیری جلوگیری کند.

کارزار انتخاباتی جو بایدن، کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، پیروزی پیش از موعد ترامپ را رد و اعلام کرد: شمارش آرا باید ادامه پیدا کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک