کد خبر 52220
۱۳۹۳/۱۲/۱۲ ۱۸:۵۲

قاچاق سالانه ۸۲ تن طلا در کشور

ساعت 24- عضو هیئت‌ رئیسه اتحادیه طلا و جواهر گفت: سالانه در کشور ۸۲ تن طلا قاچاق می‌شود.
محمدرضا شریعت‌پناهی ضمن بیان اینکه در حال حاضر به تولیدکنندگان بومی طلا و جواهر توجه نمی‌شود، اظهار کرد: سالانه ۸۲ تن طلا در ایران قاچاق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران در سال‌های گذشته یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان طلا و جواهر در جهان بوده، ادامه داد: متأسفانه در چند سال اخیر به ششمین مصرف‌کننده طلا و جواهر جهان تبدیل شدیم که این آمار نشان‌دهنده بی‌توجهی به این صنعت بزرگ است که باید دوباره مورد توجه قرار گیرد.

عضو هیئت‌ رئیسه اتحادیه کشوری طلا و جواهر همچنین با بیان اینکه در کشور طلاسازان بسیار خوبی داریم که از دانش فنی بالایی نیز برخوردار هستند، افزود: باید با بها دادن به تولیدکنندگان بومی و آموزش کارگرهایی با دانش فنی بالا دوباره به صنعت طلا و جواهرسازی بومی توجه کنیم.

شریعت‌پناهی با اشاره به اینکه برای رشد دوباره ایران در صنعت طلا و جواهرسازی طرح احداث و راه‌اندازی شهرک طلاسازی در شهرک‌های صنعتی که امکانات لازم برای راه‌اندازی این شهرک را دارند در حال اجراست، تصریح کرد: یکی از شهرک‌های صنعتی که شرایط بسیار مناسبی دارد، شهرک صنعتی استان سمنان بوده که دارای مزیت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاران و فعالان این عرصه است.باید به موضوع شهرک طلاسازی در ایران به صورت ملی نگاه شود؛ چرا که به نتیجه رسیدن در این زمینه نیازمند یک عزم ملی و حمایت ملی است.

عضو هیئت‌ رئیسه اتحادیه کشوری طلا و جواهر با اشاره به اینکه ارزش افزوده طلا در هفته ۱۰ درصد است، اظهار کرد: در زمینه ارزش افزوده، هیچ صنعتی مانند صنعت طلا و جواهر نیست و با توجه به بیشتر به این صنعت می‌توانیم به رونق اقتصادی و همچنین به دولت در خصوص اقتصاد مقاومتی کمک شایانی کنیم.

شریعت‌پناهی با بیان اینکه سمنان به عنوان یک استان صنعتی در کشور در حال مرگ صنعتی است، ادامه داد: باید همه با یک‌دلی کمک کنیم تا صنعت در استان سمنان و دیگر استان‌های صنعتی کشور رونق دوباره گیرد تا با جان گرفتن صنعت در این استان‌ها، اقتصاد ایران جانی دوباره گیرد و بتوانیم با اتحاد ایرانی اسلامی در مقابل دشمنان قسم‌خورده اسلام و نظام جمهوری اسلامی مقاومت اقتصادی کنیم و صنعت طلاسازی می‌تواند در این راستا کمک شایانی کند.

منبع: فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک