کد خبر 523269
۱۳۹۹/۰۹/۱۱ ۱۵:۲۰

دولت به جای شورای نگهبان سخن نگوید

ساعت 24-عضو هیات رئیسه مجلس از قالیباف خواست که به دولت تذکر بدهد زیرا آنها شان مجلس را رعایت نکرده و بهتر است به کار اجرا بپردازد ضمن اینکه مخالفت قوه مجریه با مصوبات مجلس خیلی جالب است.
حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 11 آذر ماه 99) در جلسه علنی مجلس و در تذکری مستند به مواد 11 و 22 آیین نامه داخلی مجلس و اصل 86، 92 و 93 قانون اساسی اظهار داشت: گویا برخی‌ها جای شورای نگهبان هم نشسته‌اند و هم دولت محسوب می‌شوند و هم شورای نگهبان، این در حالی است که قبلا هم مجلس بودند.

وی افزود: این که ربیعی سخنگوی شورای نگهبان بنا داشته باشد جای شورای نگهبان بنشینید و پیشاپیش تصمیم بگیرد خیلی جالب است؛ گویا علم غیب هم دارند و پیشاپیش از طرف این شورا اظهار نظر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس از قالیباف خواست به دولت تذکر دهد تا شان مجلس را رعایت کرده و به کار اجرا بپردازد.

سلیمی گفت: دولت با اعطای کارت معیشت به مردم مخالف بوده است و هر کاری هم که مجلس می‌کند با مخالفت دولت مواجه می‌شود، لذا به نظر می‌رسد تذکر جدی به دولت داده شود تا آنها وظایفشان را بدانند و نمی‌توانند هم در جایگاه دولت باشند و هم در جایگاه شورای نگهبان و قوه قضائیه.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک