کد خبر 535013
۱۳۹۹/۱۱/۳۰ ۱۰:۱۷

ردپای کرونای چینی جهش یافته در کاشان

ساعت24- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه نتیجه آزمایش بیماران مشخص نشده است، گفت: موارد مطرح شده ویژه ویروس کرونای جهش یافته چینی در کاشان حاشیه‌سازی است.
سیدعلیرضا مروجی ‌ضمن ابراز نگرانی از کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان کاشان اظهار داشت: متأسفانه در روزهای اخیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه این موضوع باعث افزایش بیماران بستری به میزان 65 درصد شده است، افزود: افزایش بیماران سرپایی تا 35 درصد نیز یکی از نشانه‌هایی است که نشان می‌دهد میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی کاهش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به شناسایی بیماران مشکوک کرونای انگلیسی در شهرستان کاشان ابراز داشت: هنوز آزمایش بیماران مد نظر در کاشان مشخص نشده است و تمامی موارد ذکر شده در زمینه کرونایی انگلیسی در این شهرستان حاشیه‌سازی است.

وی با بیان اینکه از تمامی شهروندان بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استمرار آن تأکید داریم، گفت: در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان زمستان سختی را در پیش رو داریم و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خوبی از اسفند پیش رو عبور کنیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک