کد خبر 557737
۱۴۰۰/۰۵/۱۵ ۱۰:۴۰

سلاخی زن اراکی توسط مرد فامیل

ساعت 24-در اراک یک زن با چاقوی فامیل اش راهی بیمارستان شد و در یک قدمی مرگ قرار گرفت.
سلاخی زن اراکی توسط مرد فامیل
html>

فردی که بعد از مجروح کردن یکی از بستگان خود با چاقو، متواری شده بود، در مخفیگاه خود در یکی از روستاهای این شهرستان دستگیر شد.

سرهنگ" علیرضا معیریان" فرمانده انتظامی شهرستان فراهان اظهار داشت: در حدود یک ماه قبل گزارشی از انتقال فردی مصدوم به یکی از مراکز درمانی به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اعلام شد و تیمی از ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

سلاخی زن جوان در اراک

وی افزود: با توجه به وخامت حال مصدوم، تحقیقات اولیه از بستگان این فرد آغاز و مشخص شد که این خانم جوان به علت برخی اختلافات توسط یکی از بستگانش، با ضربه چاقو مصدوم و فرد ضارب نیز از محل متواری شده است.

سرهنگ معیریان ادامه داد: با ادامه تحقیقات پلیس، فرد ضارب که در یکی از روستاهای شهرستان فراهان مخفی شده بود، شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه از سوی ماموران کلانتری ۱۱ شهرستان دستگیر و برای برخورد قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

رکنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک