کد خبر 56520
۱۳۹۴/۰۱/۰۸ ۱۸:۴۳

اصلاحیه ضدایرانی در سنای آمریکا

ساعت 24- سناتور "مارک کرک" ازموضع "فابیوس" وزیر امور خارجه فرانسه در مقابل ایران، تقدیر کرد و خود را "متحد سرسخت دولت اولاند" در پرونده هسته ای ایران خواند.
سناتورهای آمریکایی که از هیچ کوششی برای مقابله با ملت ایران و نشان دادن دشمنی خود دریغ نمی‌کنند، در جریان بررسی بودجه سال ۲۰۱۶ آمریکا نتوانستند بیکار بنشینند. آن‌ها با تصویب اصلاحیه‌ای غیرالزام‌آور به ایران هشدار دادند.

به نوشته رسانه های غربی در جلسه ششم فروردین سنا، اصلاحیه‌ای غیرالتزام‌آور در بودجه آمریکا رأی آورد که بر اساس آن چنانچه ایران هر یک از موارد توافق احتمالی با قدرت‌های جهانی بر سر برنامه اتمی خود را زیر پا بگذارد، با تحریم‌هایی جدید روبه‌رو شود.

سناتور جمهوری‌خواه "مارک کرک" پیشنهاد تصویب این اصلاحیه را داده بود که با رای ۱۰۰ به ۰ نمایندگان تصویب شد.

سناتور کرک در پیامی در حساب توئیتر نوشت: «سنای آمریکا با صدایی رسا و یکپارچه علیه حکومت ایران سخن می‌گوید.»

به گزارش خبرگزاری رویترز این اصلاحیه به بودجه، مبلغی را در نظر می‌گیرد، که اگر تهران از هر یک از موارد توافق موقتی جاری یا توافق جامع احتمالی در آینده تخطی کند، خرج اعمال تحریم‌های جدید خواهد شد.

خبرگزاری فرانسه می‌گوید این اصلاحیه، به مانند قانون نیست، اما هشداری از سوی سناتورهای آمریکایی‌ست که می‌خواهند نشان دهند آمادگی دارند فورا در مورد ایران -در صورت زیر پا گذاشتن توافق‌ها- اقدام کنند.

سناتور کرک به خبرگزاری فرانسه گفته است: «اگر روزی متوجه شویم که برنامه اتمی ایران رو به توسعه گذاشته است، آن موقع می‌توانم به یاد این ۱۰۰ سناتور بیاورم که امروز با من (به اصلاحیه) رای دادند.»

خبرگزاری رویتز می‌گوید مارک کرک از جمله کسانی‌ست که «عمیقا» به مذاکرات بین‌المللی در مورد برنامه اتمی تهران «بدبین» است.

سناتور کرک طرحی را همراه سناتور رابرت منندز تهیه کرده، که در صورت شکست مذاکرات اتمی ایران، تحریم‌ها علیه تهران تشدید شوند. طرحی که به دنبال تهدید باراک اوباما به وتوی تحریم‌های ایران در جریان مذاکرات اتمی، به مدت دو ماه به تاخیر افتاد.

سناتور "مارک کرک" همچنین ازموضع "فابیوس" وزیر امور خارجه فرانسه در مقابل ایران، تقدیر کرد و حود را "متحد سرسخت دولت اولاند" در پرونده هسته ای ایران خواند.

میچ مک‌کانل، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در سنا، چهارم فرودرین ماه گفته بود ‌در صورتی که تهران تا پایان ماه مارس (پنج روز آینده) با طرف‌های مذاکره در مورد برنامه اتمی به توافق نرسد، این نهاد قانون‌گذاری ایالات متحده، تحریم‌های تازه‌ای را علیه ایران به رای می‌گذارد.

در حال حاضر محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران و جان کری، وزیر خارجه آمریکا، در لوزان سوئیس دور تازه‌ای از گفت‌وگوها را آغاز کرده‌اند که آقای ظریف آن را «بسیار حساس» توصیف کرده است.

منبع: تسنيم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک