کد خبر 573994
۱۴۰۰/۱۰/۱۱ ۱۱:۱۰
پرونده‌های خارجی بدون توقف از راه می‌رسد

پرسپولیس عابربانک شده

ساعت۲۴اصلا اسمش را عوض کنید و بگذارید بنگاه خیریه. بگذارید عابربانک. بگذارید هر چیز دیگری به جز باشگاه فوتبال. جایی که هر بینوایی را به نان و آب رسانده و خودش در مفلسی دست و پا می‌زند که باشگاه نیست.
html>

اواخر آذر بدهی کالدرون و دستیارش بعد از مدت‌ها پرداخت شد. پرونده‌ای که می‌شد با صد هزار دلار به وقتش بسته شود با حماقت مدیران وقت تیم به هفتصد و چند هزار دلار رسید و باشگاه به خاک سیاه نشست. بعد از پرداخت بدهی که از تهیه پول تا نحوه پرداختش دردسر بود، صدری سرپرست سرخ‌ها با افتخار باد به غبغب انداخت که بدهی‌های تیم تسویه شده و پنجره نقل و انتقالاتی تیم باز خواهد شد.
این افتخار و شادمانی توام با زجر چند روز بیشتر طول نکشید. بعد از آن به صورت رگباری سه پرونده دیگر با رقم‌های صد هزار دلاری به ضرر پرسپولیس مورد بررسی قرار گرفت و باشگاه دوباره به وضعیت قبل تسویه کالدرون برگشت.
ابتدا خبر بدهی سرخ‌ها به استوکس رسانه‌ای شد. بازیکنی که کمتر از یک 90 دقیقه کامل برای تیم به میدان رفت و بعد از گرفتن 150 هزار دلار به صورت نقد برای دریافت باقی مطالباتش که 80 هزار دلار است دست به کار شد و علیه تیم حکم گرفت.
بعد از استوکس نوبت به اوساگونا رسید. وکیل این بازیکن نیجریه‌ای که بزرگ‌ترین هنرش فرستادن توپ به آسمان در پنالتی‌های دربی بود، گفت: «باشگاه پرسپولیس ۹۶ هزار دلار به اوساگونا بدهکار است و ما به همین خاطر پرونده را در فیفا پیگیری کردیم. در ادامه و پس از صدور حکم توسط کمیته وضعیت فیفا، پرسپولیس به CAS اعتراض کرد و بعد از این دادگاه پرونده را مختومه اعلام کرد چون پرسپولیس هزینه‌های دادرسی را در زمان مقرر پرداخت نکرده است.»
حالا هم خبر محکومیت پرسپولیس توسط یک باشگاه بلژیکی مطرح شده. محمد نادری درست در همین حوالی در سال 1397 با قراردادی قرضی از کورتریک بلژیک به پرسپولیس پیوست. نادری بعد از دو فصل حضور در جمع سرخپوشان به عنوان جدیدترین یاغی فوتبال ایران راهی استقلال شد و بعد از یک سال پوشیدن پیراهن آبی راهی سوپرلیگ ترکیه شد. در طول این سه سال همیشه در مورد بدهی‌های سرخابی‌ها به باشگاه بلژیکی و نحوه حساب و کتاب حقوق این بازیکن بحث بود. حالا باشگاه بلژیکی براساس مفاد قراردادی که با سرخ‌ها بسته بود دست به شکایت زده و طلبی 100 هزار دلاری را مطالبه کرده است.
گویا در قرارداد منعقد شده ‌بندی وجود داشته که براساس آن در صورت حضور پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا باید ۵۰ هزار یورو به باشگاه بلژیکی پرداخت شود. از طرف دیگر در قرارداد نادری نوشته شده بود که باید حداقل در ۶۵درصد بازی‌ها به میدان برود و در غیر این صورت پرسپولیس باید ۵۰ هزار یورو به کورتریک بلژیک بپردازد. حالا باشگاه بلژیکی براساس حکم فیفا پرسپولیس را محکوم کرده تا ۱۰۰ هزار یورو به این باشگاه بپردازد. باشگاه پرسپولیس هم درخواست گراندز رای را داده تا احتمالا به دادگاه حکمیت ورزش شکایت کند.
دو قرارداد استوکس و اوساگونا در زمان مدیریت حسن انصاری‌فرد که این روزها به ترمیناتور پرسپولیس شهرت پیدا کرده، منعقد شده بود و قرارداد نادری در زمان ایرج عرب. معلوم نیست چرا ایرج عرب زیر بار قرار دادن ‌بندی در قرارداد شده که برمبنای آن اگر نادری 65درصد بازی‌ها به میدان نرود پرسپولیس باید 50 هزار دلار بدهد! نکته جالب دیگر اینکه پرسپولیس وقتی به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسید اصلا محمد نادری در تیم حضور نداشت یعنی یحیی گل‌محمدی او را همراه تیم به قطر نبرد و سعید آقایی را در سمت چپ به کار گرفت. بعد از بازگشت تیم هم نادری متوجه شد جایی در اندیشه‌های یحیی ندارد و راهی تیم رقیب شد، منتها به این دلیل که در زمان حضور پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا نادری تحت قرارداد باشگاه بوده بند مربوط به پرداخت 50 هزار دلار به باشگاه بلژیکی فعال شده.
پرسپولیس این روزها تبدیل به باشگاهی شده که هر کس از راه می‌رسد بخشی از دارایی‌هایش را می‌کند و با خود می‌برد. باشگاه هم با فراغ بالا دلار دلار پول روانه جیب خارجی‌ها می‌کند. این وضعیت یک تیم فوتبال نیست. این وضعیت یک بنگاه خیریه است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک