کد خبر 589587
۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۸:۱۳

زیان ۲ هزار میلیارد تومان تولید کنندگان جوجه

ساعت 24 - دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه کشور از ضرر ۲ هزار میلیارد تومانی تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه پس از حذف ارز ترجیحی خبر داده است.
html>

محمدرضا صدیق‌پور پنج‌شنبه ۲۰ تیرماه به ایلنا گفته‌است بعد از اصلاح نظام یارانه‌ای قیمت مرغ ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرد از این‌رو میزان مصرف و تقاضا تقلیل یافت و قیمت‌ها روند کاهشی به خود گرفت.به گفته وی تولیدکنندگان در ماه ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار جوجه تولید می‌کردند اما از آنجایی که جوجه یک‌روزه مشتری ندارد حجم قابل توجهی از تولید بدون مشتری مانده و صادرات جوجه نیز متوقف شده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه کشور در ادامه گفته‌است جوجه یکروزه خریدار چندانی ندارد و با ۱۰ تا ۱۵ درصد قیمت تمام شده در ۲ ماه اخیر به فروش رسیده است و تقاضا برای خرید جوجه یک‌روزه نیز ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته‌است: قیمت تمام‌شده مرغ برای تولیدکنندگان کیلویی ۴۸ هزار تومان تمام می‌شود این در حالیست که خریدار با نرخ کیلویی ۳۵ هزار تومان وجود ندارد.طی هفته‌های گذشته قیمت تخم‌مرغ نیز اوج گرفته و قیمت هر شانه تخم‌مرغ به ۱۰۰ هزار تومان رسیده‌است.رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران پیشتر گفته بود احتمال افزایش قیمت به ۱۳۰ هزار تومان نیز وجود دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک