کد خبر 592835
۱۴۰۱/۰۶/۰۵ ۱۳:۱۳

بورس هفته را سبزرنگ آغاز کرد

ساعت24-بازار سرمایه هفته جاری را صعودی آغاز کرد و همه شاخص‌های این بازار سبزرنگ شدند.
html>

شاخص کل بورس امروز با ۷۶۷۱ واحد افزایش تا رقم یک میلیون و ۴۵۰ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز با رشدی ۲۰۷۷ واحدی به رقم ۴۱۰ هزار و ۳۲۷ واحد رسید. در این بازار ۴۳۷ هزار معامله به ارزش ۴۴ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال انجام شد.

پتروشیمی پردیس، معدنی و صنعتی چادرملو، پالایش نفت بندرعباس، معدنی و صنعتی گل گهر، گسترش نفت و گاز پارسیان و پالایش نفت اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

همچنین شاحص کل فرابورس با صعودی ۶۹ واحدی در رقم ۱۹ هزار و ۳۹۰ واحد ایستاد. در این بازار ۲۳۶ هزار معامله به ارزش ۴۰ هزار و ۷۹۳ میلیارد ریال انجام شد.

پلیمر آریاساسول، پالایش نفت شیراز، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت لاوان و تولید برق عسلویه مپنا نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل تولید نیروی برق دماوند نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک