کد خبر 59393
۱۳۹۴/۰۱/۲۲ ۱۳:۴۶

«درحاشیه» واقعی شد، نظام پزشکی غیبش زد!

ساعت24- - یک هفته ای می شود که خبر یک کلاهبرداری میلیاردی در یکی از بیمارستان های خصوصی تهران در رسانه ها منتشر شده اما نظام پزشکی هنوز سرگرم «در حاشیه» مهران مدیری است.
اینکه یک سازمان صنفی نگران اعتماد مردم باشد، فی نفسه بسیار ارزشمند است اما آیا اعتماد مردم با یک مجموعه طنز که در بیمارستان مثلا فوق تخصصی با تعداد زیادی غیر پزشک اداره می شود و روی آنتن می رود، خدشه دار می شود و یا با خبر کلاهبرداری میلیاردی یک بیمارستان خصوصی از مردمی که سهامدارش بوده اند.

آیا الان وقت آن نیست که نظام پزشکی پیگر این خبر شود و اگر خبر کذب است آن را تکذیب کند و اگر واقعیت دارد با آن بیمارستان و رییس و هیئت مدیره اش برخورد کند؟ اعتماد مردم چگونه سلب می شود وقتی قرار است با پول آنها دارو و لوازم پزشکی خریداری و یا وارد کشور کنند اما پولشان ناگهان از خرید ملک و سرمایه گذاری های شخصی سر در می آورد و دست آخر به سهامداران می گویند شما سهامدار نیستید، بفرمایید این پول خودتان بدون سود میلیاردی که نصیب برخی اعضا شده است!

آیا این حدود ۱۰۰ نفر مال باخته یک شرکت سهامی وابسته به بیمارستان خصوصی در تهران، مشتی از خروار نیست؟ خرواری از سوء استفاده های ریز و درشت از سرمایه های مردمی؟ اگر نیست، سریع تر پیگیری کنید و با مردم شفاف صحبت کنید البته اگر واقعا فکر اعتماد مردم هستید...نه اینکه یک سریال طنز که در آن هیچ پزشکی وجود ندارد جز رئییس بیمارستان که دست بر قضا هم متعهد است و هم معتقد به مرام نامه های پزشکی، باعث شود درخواست تجمع و اعتراض بدهید و بعد هم لشکرکشی خیابانی را پیش بگیرید!

اعتماد مردم چیزی نیست که با طنز و لبخند کم و زیاد شود، اعتماد مردم با خبرهایی که می خوانند و بعضا خودشان هر روز به عینه مشاهده می کنند کم و زیاد می شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک