دلار قدرت گرفت/ طلا سقوط کرد
شاخص دلار ۰.۶ درصد افزایش یافت و باعث شد که شمش برای خریداران خارجی جذابیت کمتری داشته باشد. طلا همچنین به عنوان یک ذخیره امن ارزش با دلار رقابت می کند.
داده ها نشان داد که رشد اقتصادی ایالات متحده در سه ماهه سوم در بحبوحه کاهش مداوم کسری تجاری، بیش از حد انتظار بازگشته است. با این حال، نرخ بهره تهاجمی فدرال رزرو باعث افزایش مخارج محدود مصرف کننده می شود.
سرمایه گذاران همچنین از افزایش نرخ بهره دیگر از سوی بانک مرکزی اروپا بهره بردند، که هزینه های استقراض را با سریع ترین سرعت ثبت شده افزایش می دهد و افزایش های بیشتر تقریباً قطعی است.
انتظار میرود که نشست نوامبر فدرال رزرو ۷۵ واحد افزایش نرخ بهره را ارائه دهد و دسامبر احتمالاً همینطور خواهد بود.
اکثریت اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز ۱۷ تا ۲۴ اکتبر افزایش ۵۰ واحدی دیگر را در دسامبر پیش بینی کردند. افزایش نرخ بهره آمریکا هزینه فرصت نگهداری شمش با بازده صفر را افزایش می دهد.