کد خبر 598662
۱۴۰۱/۰۸/۱۸ ۱۹:۳۰

انهدام چند گروهک داعشی در لبنان

ساعت24-مقامات امنیتی لبنان اعلام کردند، طی چهار ماه اخیر هشت گروهک تروریستی وابسته به داعش منحل و ۳۰ تن از عناصر آن بازداشت شدند.
به نقل از سایت المیادین، بخش روابط عمومی نیروهای امنیت داخلی لبنان اعلام کرد، در تابستان ۲۰۲۲ از ماه ژوئیه تا اکتبر طی عملیات پیش‌دستانه هشت گروهک تروریستی وابسته به داعش در مناطق مختلف کشور بازداشت شدند.

این نهاد اعلام کرد، پس از انجام تحقیقات از این تروریست‌ها مشخص شد که این گروهک‌ها برای انجام عملیات تروریستی در مراکز نظامی و امنیتی و تجمعات مذهبی و مدنی مختلف برنامه ریزی کرده بودند.

نهاد مذکور اعلام کرد، در این عملیات ۳۰ تروریست بازداشت شدند که اکثر آنها اهل لبنان و سایر آنها نیز از سوریه، فلسطین و مصر هستند و همگی به دستگاه قضایی ارجاع داده شدند.

طبق اعلام روابط عمومی نیروهای امنیت داخلی لبنان، در این تحقیقات مشخص شد که این تروریست ها در جریان ارتباط خود با فرماندهی داعش در خارج، خواهان تسهیل خروج از لبنان برای جنگ در سوریه یا عراق می‌شدند و تاکید می‌کردند که برای انجام عملیات تروریستی در لبنان بمانند، زیرا شرایط این کشور برای این کار مهیاست.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک