کد خبر 62064
۱۳۹۴/۰۲/۰۲ ۱۳:۰۹

مدیری آخرین سکانس «در حاشیه» را ضبط میکند

shuj24- سکانس پایانی سریال طنز «در حاشیه» امروز - چهارشنبه - ضبط می‌شود.
سازندگان مجموعه طنز «در حاشیه» امروز (دوم اردیبهشت‌ ماه) با حضور در لوکیشن این مجموعه و ضبط سکانس پایانی، فاز اول این مجموعه را به سرانجام می‌رسانند.

مجموعه «در حاشیه» تا دو قسمت دیگر به پایان می‌رسد و پنج‌شنبه - سوم اردیبهشت‌ ماه - پخش آن به کلی تمام می‌شود.

مجموعه «شمعدونی» قرار است جایگزین سریال «در حاشیه» باشد که آنهم سریالی طنز است و توسط سروش صحت، سازنده طنزهای «ساختمان پزشکان» و «پژمان» ساخته شده است.

به گزارش ایسنا، فاز یک مجموعه «در حاشیه» به اتمام رسید و زمانی که فاز دوم به تأیید نهایی برسد و از طرف تلویزیون تأیید شود لوکیشن‌ها برای ساخت فاز دوم این مجموعه آماده خواهد شد.

دست‌اندرکاران مجموعه «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری تلاش می‌کنند تا پس از تایید فاز دوم، این مجموعه را برای تلویزیون بسازند.

امروز مدیر شبکه سه تاکید کرد که «بینندگان می‌توانند ماجراهای «درحاشیه» را پس از «شمعدونی» پی بگیرند».

میرحسینی همچنین درباره ادامه‌ی داستان «در حاشیه» گفت: از بین چند سوژه‌ای که مدنظر است، یک موضوع نهایی و انتخاب خواهد شد؛ البته شخصاً از بین سوژه‌های مطرح شده با موضوع حضور شخصیت‌های این سریال در زندان بیش‌تر موافقم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک