کد خبر 63258
۱۳۹۴/۰۲/۰۷ ۱۲:۵۹
قائم مقام سازمان نظام پرستاری:

یکاری در پرستاران صفر است

ساعت24-قائم مقام سازمان نظام پرستاری از مهاجرت سالانه ۳۵۰ پرستار ایرانی به دیگر کشورها خبر داد و گفت: هم اکنون پرستار بیکار در کشور نداریم یعنی هر پرستاری واقعاً بخواهد کار کند شغل و کار برای وی وجود دارد.احمد نجاتیان در نشست خبری سازمان نظام پرستاری با تشریح آخرین وضعیت انتخابات دوره چهارم نظام پرستاری به مسائل روز پرستاری نیز پرداخت و اظهار داشت: هم اکنون پرستار بیکار در کشور نداریم یعنی هر پرستاری واقعاً بخواهد کار کند شغل و کار برای وی وجود دارد.
وی درباره مهاجرت پرستاران به دیگر کشورها از جمله کانادا نیز توضیح داد: طبق آخرین آمار مهاجرت پرستاران ایرانی باید عنوان کنم که در سالی که گذشت بالغ بر ۳۵۰ نفر پرستار از ایران مهاجرت کردند که نسبت به سال‌های گذشته این آمار مهاجرت با کاهش مواجه شد زیرا در سال‌های گذشته سالانه ۵۰۰ پرستار از کشور مهاجرت می‌کردند.

نجاتیان با اشاره به این‌که از ۲۳ هزار اجازه استخدام پرستار‌ی بالغ بر ۱۷ هزار پرستار استخدام شدند، گفت: در دوره سوم سازمان نظام پرستاری ساعت کار پرستاری نیز ۱۵ ساعت کاهش یافت ولی هنوز برخی بیمارستان‌های خصوصی زیر بار این قانون نرفتند که از نهادهای قضایی این مسئله را پیگیری می‌کنیم.

وی به آموزش ۹ هزار کمک بهیار در این دوره نیز اشاره کرد و افزود: در این دوره آموزش‌های بین‌المللی رهبری پرستاری را داشتیم که تاکنون ۱۷ مدیر پرستاری آموزش دیده داریم و برای روند جدید ۳۰۰ پرستار تحت آموزش‌های مدیریت پرستاری قرار می‌گیرند.

نجاتیان با اشاره به همکاری سازمان نظام پرستاری با ۳ دولت در سال‌های گذشته عنوان کرد: این سازمان تعامل و همکاری با دولت اصلاحات و دولت آقای احمدی‌نژاد داشت و آن‌ها نیز در پایان دولت‌های خود عنوان می‌کردند که ای کاش بیش‌تر می‌توانستیم برای پرستاران اقدام کنیم بنابراین امیدواریم در دولت روحانی این ابراز تأسف رخ ندهد و در این دولت برای پرستاران اقدامات لازم صورت پذیرد زیرا با وجود نامه‌نگاری که انجام دادیم هنوز پرستاران موفق به دیدار رئیس‌جمهور نشدند.

قائم مقام سازمان نظام پرستار درباره انتخابات دوره چهارم نظام پرستاری نیز از ثبت‌نام ۲۵۰۰ نفر در هئیت مدیره‌ها خبر داد و گفت: یک هزار و ۱۵۰ جایگاه برای انتخابات فراهم شده است تا این انتخابات در ۲۹ خرداد در سراسر کشور‌ صورت پذیرد.

نجاتیان با حمایت از طرح تحول سلامت بیان داشت: البته با اجرای طرح تحول سلامت و به دلیل عدم توجه به نیروی انسانی فشار کار به پرستاران دو برابر شد و یک پرستار به ازای ۳ تا ۴ نفر باید کار کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک