کد خبر 68637
۱۳۹۴/۰۲/۳۰ ۱۵:۲۴

دلخوری حسین هدایتی از علی پروین

ساعت 24- حسین هدایتی مالک شرکت استیل آذین ایرانیان این روزها از علی پروین پیشکسوت باشگاه پرسپولیس دلخور است.
درحالیکه حسین هدایتی و علی پروین در سال‌های گذشته رفاقت دیرینه‌ای با هم داشتند و همدیگر را در تیم‌های مختلفی مانند استیل آذین همراهی می‌کردند، با این حال در این روزها ارتباط حسین هدایتی با پیشکسوت باشگاه پرسپولیس چندان حسنه نیست.

بعد از آنکه حسین هدایتی برای خرید باشگاه پرسپولیس و حضور در مزایده با شرکت بهنام پیشروکیش وارد رقابت شد، علی پروین به جای حمایت از هدایتی، به صورت غیرمستقیم از شرکت بهنام پیشرو حمایت کرد، شرکتی که خودش تحت حمایت ضمنی رضا خادم معاون وزارت ورزش است. همین مساله باعث دلخوری هدایتی شده تا رابطه این دو در این روزها شکرآب شود.

این درحالی است که هدایتی پیش از این جلسات مختلفی با پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس برای دادن نقشهای اجرایی به آنها در باشگاه در صورت برنده شدن در مزایده داشته است. حالا باید دید در صورت برنده شدن هدایتی در مزایده پرسپولیس، آیا ارتباط او و علی پروین رو به بهبودی میگذرد یا خیر.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک