کد خبر 71894
۱۳۹۴/۰۳/۱۵ ۰۹:۴۳

امیر غفور پیشنهاد ۲۵۰هزار یورویی را رد کرد

ساعت24- یک تیم لهستانی پیشنهادی به‌ارزش ۲۵۰هزار یورو در سال به امیر غفور داد اما وقتی او مبلغ این پیشنهاد را شنید، حتی حاضر به ادامه مذاکره نشد!
جاکوب مالکه، یک مدیر ورزشی شناخته شده در لهستان است. او اطلاعات جالبی از بازار نقل و انتقالات اروپا و پیشنهادهای تیم‌های قاره سبز به ملی‌پوشان والیبال ایران دارد.

مالکه در این باره گفت: سال گذشته، یک تیم لهستانی پیشنهادی به‌ارزش ۲۵۰هزار یورو در سال به امیر غفور داد اما وقتی او مبلغ این پیشنهاد را شنید، حتی حاضر به ادامه مذاکره نشد. این پیشنهاد خیلی کمی برای او بود.

مالکه ادامه داد: همین موضوع برای سید محمد موسوی هم اتفاق افتاد. او پیشنهادی از لیگ روسیه داشت که به‌دلیل چشمگیر نبودن مبلغ آن،‌ قید بازی در لیگ روسیه را زد. سعید معروف اما تنها بازیکنی بود که به پیشنهادش از لیگ روسیه جواب مثبت داد ولی تیم زنیت،‌ مبلغ خیلی خیلی زیادی برای این نقل و انتقال هزینه کرد.

جاکوب مالکه، نام تیم‌های لهستانی و روسی را که خواهان امیر غفور و محمد موسوی بودند فاش نکرد. موسوی فصل گذشته با تیم پیکان، قهرمان لیگ برتر ایران شد و امیر غفور بیشتر فصل قبل را با مصدومیت در تیم متین ورامین گذراند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک