کد خبر 79653
۱۳۹۴/۰۴/۱۴ ۱۱:۴۶

پودولسکی به گالاتاسرای پیوست

ساعت24- تیم‌های ترکیه‌ای عملکرد خوبی در روز چهارم نقل و انتقالات تابستانی داشتند. راموس، آردا توران و دخیا هنوز هم معادلات پیچیده نقل و انتقالات هستند.
در روز چهارم نقل و انتقالات تابستانی اروپا تیم‌های ترکیه‌ای خبر ساز شدند اما هنوز شرایط برای آردا توران(Arda Turan)، سرخیو راموس(Sergio Ramos) و داوید دخیا(David de Gea) برای فصل آینده مشخص نشده است.

لوکاس پودولسکی(Lukas Podolski) با امضای قراردادی سه ساله به عضویت گالاتاسرای(Galatasaray) درآمد. گالا برای به دست آوردن این بازیکن ۴ میلیون یورو هزینه کرده است. روزنامه گاردین(Guardian) همچنین از توافق نهایی بین روبین فان‌پرسی(Robin van Persie) و فنرباغچه(Fenerbahçe) خبر داده است. در صورتی که این خبر تایید شود دومین مهاجم منچستر در فصل قبل نیز از این تیم خارج می‌شود.

منچسترسیتی(Manchester City) که هنوز خریدی در بازار نقل و انتقالات نداشته به دنبال جذب رحیم استرلینگ(Raheem Sterling) است.

یوونتوس(Juventus) به دنبال جذب ویلیان(Willian) و کوادرادو(Cuadrado) از چلسی(Chelsea) است. این در حالی است که باشگاه لندنی نیز علاقه به جذب پوگبا(Pogba) را علنی کرده است.

آردا توران همچنان یکی از خبرسازترین بازیکنان اروپاست. بارسلونا(Barcelona) و چلسی تیم های خواهان این بازیکن هستند.

روزنامه مارکا(MARCA) از ناراحتی هواداران رئال(Real Madrid) از راموس خبر داد و این بازیکن نیز هرگونه مذاکره با تیمی را رد کرده است.

داوید دخیا که برای تفریح به اسپانیا آمده در سواحل این کشور دیده شده است. باشگاه منچستریونایتد(Manchester United) در آخرین تصمیم خود برای فروش دروازه‌بان اسپانیایی خود به رئال مدعی شد تنها در صورتی دخیا را به کهکشانی‌ها واگذار می‌کند که آنها هم راموس را برای پیوستن به منچستر آزاد کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک