کد خبر 80646
۱۳۹۴/۰۴/۱۹ ۰۱:۳۳

شاهزاده ولزی، رنکینگ فوتبال جهان را تغییر داد

ساعت 24-صبح امروز رنکینگ فیفا به صورت رسمی اعلام شد و چندین نکته جذاب در آن دیده می‌شد.
div align="justify">با ۲۲ پله صعود به رتبه دهم رنکینگ جهانی فوتبال رسیده است. در حقیقت این برای اولین بار بعد از سال ۱۹۵۸ است که ولز توانسته است به این رتبه در بین تیم های جهان برسد.

چهار سال پیش، قبل از آن که شاهزاده ولزی - گرت بیل - به عنوان یک فوق ستاره ظهور کند، این تیم در رده ۱۱۷ جهان بود. در تمام این ۴ سال، ولز روندی صعودی داشته است. تا آن که بالاخره این ماه، این تیم به رده دهم جهان رسید.

ولزی‌ها در یک سال گذشته، تنها یک دیدار دوستانه را به هلند واگذار کرده اند و باخت دیگری در پرونده ندارند. تاثیر گرت بیل در این ۴ سال بسیار واضح و روشن است. او کاری با ولز کرده که هیچ کدام از بزرگان این کشور نتوانسته اند.

ولز در گروه خود در مقدماتی یورو ۲۰۱۶ فرانسه، در رده اول و بالاتر از بلژیک قرار دارد. ولز در آخرین رده بندی فیفا، بالاتر از تیم‌های اسپانیا، شیلی، فرانسه و ایتالیا حضور دارد.

دیگر نکته جذاب این رنکینگ،‌حضور رومانی دررتبه هشتم است. این برای اولین بار در ۱۸ سال گذشته و بعد از آن نسل طلایی است که رومانیایی‌ها در چنین رتبه‌ای قرار می‌گیرند. از نوامبر ۲۰۱۳ تاکنون، رومانیایی‌ها فقط و فقط یک باخت، برابر الجزایر را تجربه کرده‌اند.

در رنکینگ جدید فیفا؛ جزایر فارو با بیشترین صعود را در این رنکینگ داشته است. این کشور برای اولین به رتبه ۷۴ فیفا رسیده است. پیش از این آن ها هیچگاه به رتبه‌ای بالاتر از ۱۰۲ دست پیدا نکرده بودند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک