کد خبر 85014
۱۳۹۴/۰۵/۰۸ ۱۲:۰۷

بیک‌زاده: اهداف بزرگی داریم

ساعت24-مدافع صبای قم آماده اولین بازی برای تیمش است.
هاشم بیک‌زاده با بیان اینکه شرایط خوبی از نظر روحی و روانی داریم، گفت: تمرین روز گذشته برای آماده سازی بازیکنان برای بازی با استقلال اهواز موثر بود و همه تیمم مصمم به کسب سه امتیاز در هفته اول لیگ هستیم.

او ادامه داد: هماهنگی کامل بازیکنان جدید با قدیمی‌ها زمانبر است اما در دو، سه روزی که همراه تیم تمرین کردم خدا را شکر شرایط خوبی از نظر بدنی داشتم ولی باید بهتر شویم تا بتوانیم کمک بیشتری به تیم داشته باشیم.

مدافع صبای قم در پاسخ به این سوال که می‌توانند مدعی کسب سهمیه یا قهرمانی در فصل جدید باشند، گفت: هنوز نمی‌توانیم راجع به این مسائل صحبت کنیم اما اهداف بزرگی در سر داریم که امیدواریم به لطف خدا و همدلی بازیکنان به آن دست پیدا کنیم. ان‌شاالله امسال با همت بیشتر نسبت به گذشته بتوانیم بازی‌های خوبی انجام دهیم و همچنین باعث پیشرفت فوتبال قم شویم تا مردم این شهر از تیمشان لذت ببرند.

بیک‌زاده اضافه کرد: امیدواریم مردم قم برای حمایت از تیم شهرشان به ورزشگاه بیایند و بیشتر از فصل‌های گذشته که پشتیبان تیم صبا بودند ما را کمک کنند تا نتایج خوبی کسب کنیم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک