کد خبر 86979
۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۰:۳۲

تمدید ثبت نام اینترنتی کتابهای درسی تا ۳۱ مرداد

ساعت24-معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی از تمدید دوباره فروش اینترنتی کتابهای درسی تا ۳۱ مرداد خبرداد.
طلایی در مصاحبه اختصاصی گفت : از آنجا که کتابهای این دو دوره در بازار و کتابفروشی ها توزیع نمی شود و فقط از طریق مدارس تحویل خواهد شد خانواده ها حتما تا پایان مرداد نسبت به خرید کتابهای درسی اقدام کنند.


وی افزود : این مهلت برای دانش آموزان قبولی خرداد در نظر گرفته شده و دانش آموزانی که باید در امتحانات شهریور شرکت کنند می توانند از ۲۰ شهریور تا دهم مهر برای خرید اینترنتی کتاب اقدام کنند.


طلایی افزود : فروش اینترنتی کتابهای درسی برای دانش آموزانی که امکان ثبت نام اینترنتی ندارند را نیز مدیر مدرسه به صورت گروهی انجام می دهد.


معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی گفت : ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی irtextbook.ir انجام می گیرد و این سامانه به گونه ای طراحی شده که دانش آموزان در صورت تغییر مدرسه نیز میتوانند کتابهای درسی خود را در مدرسه جدید دریافت کنند.


وی افزود: در این خرید به دانش آموزان کد رهگیری داده می شود و دانش آموزان از طریق این کد رهگیری به مدرسه مورد نظر برای دریافت کتاب مراجعه می کنند.


وی با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی قیمت کتاب های درسی برای سال تحصیلی آینده گفت : تاکنون ۱۲۴ میلیون جلد کتاب درسی در ۸۵۰ عنوان چاپ شده و کتاب های جدیدالتالیف پایه های پنجم و نهم نیز آماده شده است.


طلایی تاکید کرد: توزیع کتابهای درسی در استانهای تهران و البرز از ۱۸ شهریور و در سایر استانها از ۱۵ شهریور از طریق مدارس و کتابفروشی ها آغاز می شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک