کد خبر 88488
۱۳۹۴/۰۵/۲۴ ۱۱:۳۴

(تصاویر) دیوار کشی ترکیه از ترس داعش

ساعت 24-ارتش ترکیه علاوه بر تقویت حفاظ‌های مرزی و حفر خندق در مرز سوریه برای دفع آنچه حملات تروریستی خوانده، ساخت دیوار بتنی در امتداد مرز جنوبی خود با این کشور را آغاز کرده است.
div align="justify">نیروهای مسلح ترکیه در حال ساخت دیواری به ارتفاع سه متر در منطقه ریحانلی واقع در استان هاتای در جنوب این کشور هستند که در امتداد روستای آتمه در شمال سوریه قرار دارد.

ضخامت این دیوار دو متر است و طول آن ۸ کیلومتر و ۲۵۰ متر خواهد بود. حدود ۲.۵ کیلومتر از این دیوار قبلاً ساخته شده است. ارتش ترکیه همچنین در حال حفر خندق در پشت این دیوار است.

این گزارش در حالی است که ترکیه به تازگی حملات هوایی را علیه مواضع گروه تروریستی داعش و همچنین مواضع پ‌ک‌ک در سوریه آغاز کرده است. عکس های منتشر شده از این دیوار را در زیر می‌بینید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک