کد خبر 94561
۱۳۹۴/۰۶/۲۱ ۱۸:۴۷

تساوی پرسپولیس و پیکان در نیمه اول

ساعت 24- جدال تیم‌های پرسپولیس و پیکان در نیمه اول به نتیجه تساوی انجامید.
در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های جام حذفی دو تیم پرسپولیس و پیکان از ساعت ۱۸:۴۰ امروز (شنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به اتمام رسید.

نیمه اول:

دقیقه ۴: فرشاد احمدزاده در چند رفت‌وبرگشت در محوطه جریمه پیکان صاحب موقعیت شد که ضربه این بازیکن از بالای دروازه به اوت رفت.

دقیقه ۲۷: ارسال بلند بنگر از خط دفاع می‌رفت با ضربه سر رضاییان درون دروازه پیکان جای بگیرد که دروازه‌بان این تیم توپ را در آخرین لحظه به کرنر فرستاد.

دقیقه ۲۸: طارمی قدر پاس خوب کامیابی‌نیا را ندانست و ضربه‌اش از درون محوطه جریمه با فاصله زیاد با دروازه، راهی اوت شد.

دقیقه ۳۰: کامیابی‌نیا با دریبل مدافع پیکان وارد محوطه جریمه این تیم شد، اما ضربه‌ آرام او در دستان حجت صدقی جای گرفت.

دقیقه ۳۳: سوشا مکانی به خاطر خطا روی مهاجم پیکان از داور مسابقه کارت زرد گرفت.

دقیقه ۳۹: ضربه محکم نوروزی از روی ضربه ایستگاهی در فاصله ۲۰ متری توسط صدقی به خوبی برگشت داده شد تا دروازه پیکان در این صحنه هم بسته بماند.

دقیقه ۴۴: داور بازی به فرشاد احمدزاده اخطار داد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک