کد خبر 97431
۱۳۹۴/۰۷/۰۴ ۱۸:۱۰

دیدار ظریف و کری در نیویورک

ساعت 24- وزرای خارجه ایران و آمریکا با محوریت بررسی اوضاع سوریه در نیویورک دیدار کردند.
laquo;محمدجواد ظریف» و «جان کری» وزرای امور خارجه ایران و آمریکا امروز در نیویورک در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کردند. محور این دیدار بررسی اوضاع سوریه است.

این اولین دیدار وزرای خارجه دو کشور پس از حصول توافق هسته‌ای است که در تیرماه در وین پایتخت اتریش انجام شد.

پیشتر رویترز گزارش داده بود برخی مقام‌های آمریکایی و غربی گفتند که کری در این هفته و در جریان نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، چندین ایده را برای یک رویکرد جدید با هدف حل بحران سوریه آزمایش خواهد کرد.

به نوشته رویترز، این رویکرد جدید که هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، بر ایده گردهم آمدن روسیه، عربستان و کشورهایی مانند ترکیه و قطر استوار است.

وندی شرمن، مذاکره کننده ارشد آمریکا در گفتگوهای هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵، هم گفته بود دولت این کشور آماده است درباره وضعیت سوریه با ایران مذاکره کند.

معاون امور سیاسی وزیر خارجه آمریکا افزود انتظار دارد این موضوع در دیدار روز شنبه بین محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، و جان کری، وزیر خارجه آمریکا، در سازمان ملل مطرح شود.

شرمن که ماه آینده میلادی از منصب خود کنار خواهد رفت می‌گوید رئیس‌جمهور سوریه می‌تواند در دوران انتقال به ایفای نقش بپزدازد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک