کد خبر 100646
۱۳۹۴/۰۷/۱۷ ۱۴:۱۰
گزارش عکاس رویترز از زندگی در کشور اسرارآمیز

(تصاویر) در کره شمالی چه خبر است؟

ساعت 24-پس از آنکه طی سال های اخیر عکاسان مختلف توانستند از حصار ممنوعه کره شمالی عبور کنند و وارد این کشور شوند تا کنون عکس های بسیاری از زندگی در این کشور رازآمیز منتشر شده است که مجموعه عکاس خبرگزاری رویترز جدیدترین آنها است.
div align="justify">پس از آنکه طی سال های اخیر عکاسان مختلف توانستند از حصار ممنوعه کره شمالی عبور کنند و وارد این کشور شوند تا کنون عکس های بسیاری از زندگی در این کشور رازآمیز منتشر شده است که مجموعه عکاس خبرگزاری رویترز جدیدترین آنها است.

"دمیر ساگولج" عکاس خبرگزاری رویترز که در کره شمالی به سر می‌برد طی هفته گذشته عکس‌های متعددی از زندگی روزمره در کره شمالی در این خبرگزاری منتشر کرد که بازتاب گسترده‌ای داشت.

او که همانند دیگر عکاسانی که به کشور اسرارآمیز کره سفر می‌کنند همراه با راهنمای کره‌ای به جاهای مختلف رفته و از آنچه به او اجازه داده‌اند عکاسی کرده تلاش داشته در عکس‌هایش به زندگی روزمره مردم کره بپردازد و در کنار آن تبلیغات حکومت کمونیستی، اماکن تاریخی و توریستی فضا و معماری شهری در پیونگ یانگ را مورد توجه قرار دهد.

گفتنی است از سال ۲۰۱۲ میلادی و به دنبال تغییر و تحولات در حکومت کره بیش از هزاران گردشگر خارجی توانسته اند تا کنون مجوز ورود به این کشور را گرفته و به آن سفر کنند. شایعات درباره محدودیت‌های حکومت کمونیستی کره برای مردم آن یکی از جاذبه‌های اصلی این کشور برای افکار عمومی جهان است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک