کد خبر 102342
۱۳۹۴/۰۷/۲۴ ۱۴:۲۸

عبور «محمد رسول‌الله(ص)» از ۱۰ میلیارد تومان

ساعت 24-فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» در اولین شب ماه محرم نیز با اقبال بسیار خوبی مواجه شد. این فیلم توانست شب گذشته به فروش بالای ۱۷۰ میلیون تومان دست یابد و فروش فیلم از ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عبور کرد.
div align="justify">فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» در اولین شب ماه محرم نیز با اقبال بسیار خوبی مواجه شد. این فیلم توانست شب گذشته به فروش بالای ۱۷۰ میلیون تومان دست یابد و فروش فیلم از ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عبور کرد.

محمدرضا صابری مدیر پخش نورتابان در باره فروش فیلم توضیح داد: در اولین شب محرم نیز فیلم با اقبال خوبی مواجه شد و در شهرستان به فروش بالای ۹۰ میلیون تومان ودر تهران به ۸۰ میلیون تومان در گیشه سینماها دست یافت.

وی افزود:فیلم سینمایی «محمد رسول الله(ص)» دراولین شب ماه محرم نیز با اقبال بسیار خوبی مواجه شد.این فیلم توانست درشب گذشته به فروش بالای ۱۷۰میلیون تومان دست یابد و فروش فیلم از مرز ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عبور کرد.

امیر قطبی مدیر فروش دفتر فیلمسازان درباره فروش فیلم «دلتنگی های عاشقانه» توضیح داد: این فیلم در تهران به فروش ۱۱۵ میلیون و در شهرستان به فروش ۴۵ میلیون تومان دست یافته است و در تهران و شهرستان داری ۲۰ سالن سینما است.

براساس این گزارش،همچنین سعید خانی مدیر پخش شرکت تولید و پخش صبا ادر خصوص آخرین رقم فروش فیلم سینمایی «قندون جهیزیه» به کارگردانی علی ملاقلی‌پور گفت: «قندون جهیزیه» پس از ۹ هفته نمایش در تهران یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان و در شهرستان‌ها پس از هشت هفته ۳۴۵ میلیون تومان فروخته است و اکران آن بعد از تعطیلات دهه‌ اول محرم ادامه خواهد داشت.

حبیب اسماعیلی مدیر پخش رسانه فیلمسازان درباره فروش فیلم «۳۶۰ درجه» توضیح داد: با توجه به ایام سوگواری شب گذشته در سانس های آخر شب با اقبال خوبی مواجه بود و ۲۱۰ میلیون تومان فیلم در تهران فروش داشت و در شهرستان از روز چهارشنبه اکثر سینماهای شهرستان فیلم را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: در مشهد حدود یک هفته است که فیلم به نمایش درآمده و با اقبال مواجه شده است. تا کنون در شهرستان ۴۰ میلیون تومان فروخته است و در مجموع حدود ۲۵۰ میلیون تومان فیلم فروخته است.

غلامرضا فرجی (مدیر پخش حوزه‌ی هنری) نیز در خصوص رقم فروش «مزار شریف» به کارگردانی عبدالحسن برزیده گفت: این فیلم پس از ۳۳ روز نمایش حدود ۱۶۲ میلیون تومان فروش داشته است و ۹ سالن سینمای تهران و ۱۶ سالن در سایر شهرها را در اختیار دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک