کد خبر 104032
۱۳۹۴/۰۸/۰۳ ۱۱:۱۵
ملی‌پوش ژیمناستیک:

ورزشکار نباید با هزینه خود برگزارکننده لیگ باشد!

ساعت 24-عضو تیم ‌ملی ژیمناستیک با اشاره به این نکته که هنوز با هیچ تیمی برای شرکت در لیگ برتر قرارداد نبستم، گفت: لیگ جایی است برای تامین درآمد ورزشکاران، نه این که ورزشکار بخواهد با هزینه خود برگزار کننده لیگ باشد.
سعیدرضا کیخا اظها‌ر کرد: با وجود این که قرار است استارت مرحله اول ر‌قا‌بت‌های لیگ برتر ژیمناستیک بیست و نهم آبان ماه زده شود، اما هنوز هیچ تماسی از سوی تیمی دریافت نکردم. از سوی دیگر معتقدم برگزاری لیگ برتر فرصت مناسبی است برای ورزشکارانی که منبع درآمدی ندارند و با حضور در لیگ علاوه بر آماده سازی خود برای شرکت در تورنمنت‌های داخلی و بین‌المللی، درآمدزایی نیز می‌کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تصور می کنید دریافت مبلغ ۱۰۰هزارتومان از هر ژیمناست برای شروع دوباره لیگ برتر ژیمناستیک بعد از وقفه دو ساله، روش مناسبی است یا خیر؟ گفت: مسئولان برگزاری لیگ برتر ژیمناستیک باید به‌ هر‌ حال روشی اتخاذ می‌کرد‌ند که لیگ برای سومین سال با تعطیلی مواجه نشود، اما این که بخواهیم با هزینه خود ورزشکار استارت لیگ را بزنیم، روند درستی نیست. زیرا خیلی از ژیمناست‌ها امکان دارد بیکار باشند و تنها با ورود به لیگ به دنبال درآمدزایی و تامین هزینه‌های خود هستند. حال با این شیوه برگزاری ممکن است دیگر انگیزه‌ای برای شرکت در لیگ نداشته باشند.

عضو تیم ‌ملی ژیمناستیک در پایان، خاطر‌نشان کرد: تنها با برگزاری لیگ است که ژیمناستیک رشد پیدا می‌کند و استعدادهای خوب شناسایی می‌شوند. بنا‌بر‌این همان طور که در رده سنی نو‌جو‌ا‌نان و جوانان لیگ به صورت رایگان برگزار می‌شود؛ در رده سنی بز‌ر‌گسالان نیز باید فضایی فراهم شود تا ژیمناست‌ها بدون دغدغه‌ و با انگیزه خواهان ورود به لیگ شوند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک