کد خبر 105421
۱۳۹۴/۰۸/۰۹ ۱۵:۴۶

(تصاویر) زنان پیشمرگه آماده رویارویی با داعش

ساعت24-از آغاز حمله داعش به عراق و سوریه زنان و دختران کرد که پیش از این در پادگان های نیروهای پیشمرگه تحت آموزش های نظامی قرار گرفته‌اند در نقاط مختلف عملیاتی در کنار مردان با داعش می‌جنگند.
هفته گذشته ویدئویی منتشر شد که نشان می‌داد زنان ایزدی عراق برای مقابله با گروه تروریستی داعش یک گروه نظامی تشکیل داده‌اند. این گروه نظامی متشکل از صد زن ایزدی پس از طی دوره‌های آموزشی آماده اعزام به مناطق عملیاتی می‌شوند.

این اقدام زنان ایزدی در حالی صورت می گیرد که داعش از ابتدای انجام عملیات تروریستی در عراق بیش از هراز ایزدی را به قتل رسانده و علاوه بر اسیر و آواره کردن آن‌ها، زنانشان را به عنوان برده به فروش رسانده است.

با این حال زنان داوطلب جنگ با داعش تنها ایزدی‌ها نیستند؛ از شروع درگیری‌ها در مناظق کردنشین عراق تعداد زیادی از دختران با حضور در واحدهای پیشمرگه زنان اعلام کرده‌اند که حاضراند سلاح به دست بگیرند و با داعش بجنگند.

در ۵۰ کیلومتری شمال غرب کرکوک یکی از پایگاه های نظامی کردستان عراق است که دختران داوطلب جنگ با داعش در آنجا آموزش می بینند؛ در این پادگان دختران کرد عبور از مناطق صعب العبور، نفوذ به مواضع دشمن، کسب اطلاعات از نیروهای دشمن، نصب کمین و همچنین استفاده از انواع مختلف سلاح ها نظیر خمپاره اندازها و رگبارها را یاد می گیرند و پس از سپری کردن دوره آموزشی در قالب واحد پیشمرگه زنان کرد به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.

عکس‌های زیر که در رویترز و خبرگزاری فرانسه منتشر شده است زنان کردی را نشان می‌دهد که در پادگان‌های نظامی آموزش می‌بینند و آماده اعزام به خط مقدم هستند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک