کد خبر 105533
۱۳۹۴/۰۸/۱۰ ۰۹:۲۸

قتل جوان ۲۶ ساله جلوی منزل داماد

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردی که به خاطر کینه مرگ برادرش دست به انتامجویی مرگباری زده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.
سردار غلامعباس غلامزاده اظهار کرد: در نوزدهم اردیبهشت سال ۹۲ جوانی ۲۴ ساله در اقدامی از قبل طراحی شده پس از تعقیب جوانی ۲۶ ساله او را در جلوی منزل دامادشان با شلیک گلوله به قتل می‌رساند که در این اثنا یک زن را نیز زخمی کرده و مطابق اظهارات شاهدان عینی با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ از محل فرار می‌کند.

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در تحقیقات پلیس مشخص می‌شود قاتل با انگیزه انتقام از مقتول که او را در فوت برادر خود مقصر می‌دانست دست به این جنایت زده است.

وی افزود: از زمان وقوع این حادثه تیمی مجرب و کاردان از پلیس امنیت عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد پس از هماهنگی با مراجع قضایی تعقیب و مراقبت‌های زیادی را در شهرهای مختلف کشور برای دستگیری متهم انجام می‌دهند.

غلامزاده گفت: مأموران پلیس پس از شناسایی محل اختفای قاتل در شهر اصفهان وی را در دوم آبان امسال پس از دو سال و نیم به همراه فردی دیگر در یک خانه دستگیر‌ می‌کنند که از آن‌ها دو قبضه سلاح نیز کشف شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک