کد خبر 105960
۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۴:۴۹

پرداخت قبض از حساب دیگران!

ساعت 24- رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی همدان از دستگیری عامل برداشت اینترنتی و دسترسی غیرمجاز به حساب بانکی شهروند همدانی خبر داد.
سرهنگ اکبر امینی افزود: بدنبال مراجعه شهروند همدانی و ارائه شکوائیه ای مبنی بر برداشت از حساب بانکی وی، بررسی صحت این موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی اضافه کرد: پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد، فردی ناشناسی با دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شاکی ، اقدام به پرداخت قبض منزل به صورت اینترنتی کرده است.

وی گفت: عوامل پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و بکارگیری شگردهای پلیسی متهم را که با دسترسی به حساب بانکی شاکی اقدام به سرقت اینترنتی کرده بود دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتا همدان افزود: متهم پس از اقرار به بزه انتسابی به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب همدان فرستاده شد.

سرهنگ امینی از شهروندان خواست علاوه بر هوشیاری در استفاده از کارتهای بانکی از در اختیار قرار دادن رمزهای عبور و کارت حساب بانکی در اختیار دیگران خودداری کنند.

وی اظهار کرد: باید رمزهای عبور خود را به صورت دوره ای تغییر داد همچنین از رمزهای آسان و یا قابل شناسایی استفاده نکرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک