افزایش گروگانگیری خبرنگاران در سال ۲۰۱۵
این گزارش افزود: تعداد خبرنگارانی که در سال 2015 میلادی در زندان بوده اند، نسبت به سال قبل 14 درصد کاهش یافته و به کمتر از 153 نفر رسیده است. چین بزرگترین زندان برای خبرنگاران به شمار می رود و پس از این کشور نیز مصر قرار گرفته است.
در سال 2015 میلادی بیش از 54 خبرنگار نیز به گروگان گرفته شده اند که نسبت به سال قبل بیش از 35 درصد رشد نشان می دهد.
سوریه کشوری است که بالاترین تعداد خبرنگار در آن از سوی گروه های افراطی و تروریستی به گروگان گرفته شده اند. بیش از 26 خبرنگار در سوریه؛ گروگان گروه های افراطی و تروریستی هستند.
گروه تروریستی داعش به تنهایی 18 خبرنگار را گروگان گرفته است. در یمن نیز 33 خبرنگار توسط گروه های شبه نظامی ربوده شده اند.
افزایش تعداد خبرنگارانی که به گروگان گرفته شده اند، بسیار هشدار دهنده است. در لیبی نیز بیشترین تعداد خبرنگار ناپدید شده در سال 2015 میلادی، گزارش شده است. در سال جاری میلادی بیش از 8 خبرنگار در لیبی ناپدید شده اند.
منبع: تسنيم