کد خبر 119286
۱۳۹۴/۱۰/۰۶ ۱۴:۲۰

عارف: ادغام به صلاح دانشجویان نیست

ساعت24-«اجرای این طرح به صلاح دانشجویان نیست. توصیه می‌کنیم مجلس بگذارد، تصمیم را درباره طرح ادغام سنجش و پذیرش، شورای عالی انقلاب فرهنگی که به عنوان مرجع اصلی این کار است، بگیرد.»
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن اعلام مخالفت با طرح «ادغام سنجش و پذیرش دانشگاه‌ها»گفت: مجلس بگذارد، تصمیم درباره این طرح را شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مرجع اصلی اتخاذ کند.

محمدرضا عارف، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، درباره طرح ادغام سنجش و پذیرش دانشگاه‌ها بیان کرد: «اجرای این طرح به صلاح دانشجویان نیست. توصیه می‌کنیم مجلس بگذارد، تصمیم را درباره طرح ادغام سنجش و پذیرش، شورای عالی انقلاب فرهنگی که به عنوان مرجع اصلی این کار است، بگیرد.»

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه قانون‌گذاری حق مجلس است، در این حال گفت: «درباره دوره‌های دکتری با تمرکز مخالفم و می‌توان یک آزمون عمومی تحت عنوان «GRE» برگزار شود و کارنامه را به خود داوطلبان بدهند و خودشان به دانشگاه‌ها مراجعه کنند.»

عارف در پاسخ به این سوال که چرا همچنان تعدادی از دانشگاه‌ها بعد از گذشت بیش از یک سال با سرپرست اداره می‌شود و اینکه چه زمانی شورای عالی انقلاب فرهنگی روسا را انتخاب خواهد کرد؟ اظهار کرد: «شورا به تدریج در حال انتخاب روسا است و در حال حاضر اکثریت دانشگاه‌ها که سرپرست داشتند، رییس دارند.»

او روند کند بررسی‌های صلاحیت سرپرستان دانشگاه‌ها را خوب توصیف و خاطرنشان کرد: «تقریبا بیشتر پیشنهاداتی که وزارتخانه‌ها به شورا می‌آورند، در شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید می‌شود.»

ایلنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک